A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2016. 6. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2011. 5. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 5. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Komposztáljunk diólevet!
- Hasznos mikroorganizmusok a mezőgazdaságban
- Szőlő- és környezetvédelem
- Gyógyhatású növények az útmentén is
- A bioélelmiszerek értéktöbbletei
- Biokenyerek nem hagyományos módon
- Munkahelyet teremtettek maguknak
- A kukoricabogár rezisztenssé vált a Bt kukoricával szemben
3 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2016. 6. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba