A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2017. 2-3. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- 30 éves a biokultúra mozgalom
- Az elmúlt 30 év a biomozgalomban
- Őszi búza fuzáriumos kalászfertőzés elleni védelme
- Biodiverzitás Zselicségben
- ENSZ jelentés: A mezőgazdaságban paradigmaváltásra van szükség
- Biozöldségek feldolgozása a CGC Hungary Kft.-nél
1 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2017. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Új almafajta jelölteket mutatott be a NÉBIH
- A kertészeti növényfajták szerepe a korszerű ökológiai gazdálkodásban
- Pajorok elleni védekezési kísérletek Beauveria törzsekkel
- Gyomfelvételezési tapasztalatok durum búzában
- Védekezés a levéltetvek ellen az ökológiai gazdaságban
- Almaültetvények pókfaunisztikai felmérése a peszticidterhelés függvényében