A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2013. 6. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2016. 6. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- A bogyós termésű növények kártevői
- Búzanemesítési stratégiák ökológiai és low-input gazdálkodásra
- Biotermeléssel biztosítható az egészséges élelmiszer előállítása
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- Laskagomba nagyhatalom: a Pilze-Nagy Kft.
-
Sale!
Biokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- A bor, a biodinamika és az ember
- Riolittufa a szőlő-és borgazdaságokban
- Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
- Az ökológiai gazdálkodás előnyei
- A bioélelmiszerek szerepe az egészségesebb táplálkozásban
- A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra Díj 2014
- Nanotechnológia a mezőgazdaságban
1 in stock