A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2012. 1. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2012. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Új almafajta jelölteket mutatott be a NÉBIH
- A kertészeti növényfajták szerepe a korszerű ökológiai gazdálkodásban
- Pajorok elleni védekezési kísérletek Beauveria törzsekkel
- Gyomfelvételezési tapasztalatok durum búzában
- Védekezés a levéltetvek ellen az ökológiai gazdaságban
- Almaültetvények pókfaunisztikai felmérése a peszticidterhelés függvényében