A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2014. 1. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Új almafajta jelölteket mutatott be a NÉBIH
- A kertészeti növényfajták szerepe a korszerű ökológiai gazdálkodásban
- Pajorok elleni védekezési kísérletek Beauveria törzsekkel
- Gyomfelvételezési tapasztalatok durum búzában
- Védekezés a levéltetvek ellen az ökológiai gazdaságban
- Almaültetvények pókfaunisztikai felmérése a peszticidterhelés függvényében
-
Sale!
Biokultúra 2016. 6. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- A bor, a biodinamika és az ember
- Riolittufa a szőlő-és borgazdaságokban
- Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
- Az ökológiai gazdálkodás előnyei
- A bioélelmiszerek szerepe az egészségesebb táplálkozásban
- A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra Díj 2014
- Nanotechnológia a mezőgazdaságban
1 in stock