A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “BioPORTA füzetek 2010. 2. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- 30 éves a biokultúra mozgalom
- Az elmúlt 30 év a biomozgalomban
- Őszi búza fuzáriumos kalászfertőzés elleni védelme
- Biodiverzitás Zselicségben
- ENSZ jelentés: A mezőgazdaságban paradigmaváltásra van szükség
- Biozöldségek feldolgozása a CGC Hungary Kft.-nél
1 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2012. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock