Showing 65–80 of 158 results
-
Sale!
Biokultúra 2015. 3. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Biokultúra 2015. 3. szám
KosárbaBiokultúra 2015. 3. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Tényleg „zöld lámpa” a biogazdálkodásnak?
- Az ökológiai gazdálkodás támogatásáról 2015-2020 között időszakban
- Bizakodásra ad okot a biogazdálkodás támogatás
- A biogazdálkodás általános alapelve
- Védekezés a vetésfehérítő bogarak ellen az ökológiai gazdálkodásba
- Biogyümölcsösök korszerű növényvédelme
Biokultúra 2015. 3. szám
1 fájl(ok) 5.45 MBAz újság nyomtatott formában is
megvásárolható Webshopunkban.Be the first to review “Biokultúra 2015. 3. szám” Válasz megszakítása -
Biokultúra 2015. 4-5. szám
KosárbaBiokultúra 2015. 4-5. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Tájspecifikus sárgabarack-termesztés lehetőségei a Duna-Tisza közén
- Komposztálás riolittufával forgatás nélkül
- Alternatív növényvédő szerek
- A dió kártevői
- Régi gyümölcsfajtáink tündérkertekben élnek tovább
- Az ökológiai gyümölcsös és szőlő őszi-téli ápolása
Biokultúra 2015. 4-5. szám
1 fájl(ok) 2.89 MB -
Sale!
Biokultúra 2015. 4-5. szám
2.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2015. 4-5. szám
2.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Tájspecifikus sárgabarack-termesztés lehetőségei a Duna-Tisza közén
- Komposztálás riolittufával forgatás nélkül
- Alternatív növényvédő szerek
- A dió kártevői
- Régi gyümölcsfajtáink tündérkertekben élnek tovább
- Az ökológiai gyümölcsös és szőlő őszi-téli ápolása
15 in stock
-
Biokultúra 2015. 4-5. szám
KosárbaBiokultúra 2015. 4-5. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Végre újra indul az ökológiai gazdálkodás támogatása
- Háromszor annyi pénz áll rendelkezésre a biogazdák támogatására
- Bionap Soroksáron
- XIII. Bio étel- és Borfesztivál Hajdúszoboszlón
- XIII. Országos Bio Főzőverseny, Pásztortalálkozó és Pajta Konferencia
- Pásztorkápolna jelennek, jövőnek
- 20 éves a magyar Hipp Kft! Gratulálunk!
Biokultúra 2015. 4-5. szám
1 fájl(ok) 2.89 MBAz újság nyomtatott formában is
megvásárolható Webshopunkban.Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Biokultúra 2015. 4-5. szám” Válasz megszakítása -
Biokultúra 2015. 6. szám
KosárbaBiokultúra 2015. 6. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biogazdálkodó település
- Középpontban a szója
- A biokertészetről – másképpen
- Az elhivatottság és a stílus találkozása: Pödör Kft.
- Klasszikus biológiai védekezés a szelídgesztenye gubacsdarázs ellen
- Szalmatakarás, mint a szőlő gyommentesítési lehetősége
Biokultúra 2015. 6. szám
1 fájl(ok) 1.73 MB -
Sale!
Biokultúra 2015. 6. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Biokultúra 2015. 6. szám
KosárbaBiokultúra 2015. 6. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Nem vagyunk egyedül!
- Év Bioterméke verseny 2015
- Az Év Bioterméke Közönség díját és Szakmai díját állati termék kategóriában 2015-ben Katulin Ilona somkóróméze nyerte
- A Piszkei Öko Kft. mini briósa lett az Év Bioterméke
- 2015-ben a HiPP Kft. az év Biogazdasága
- Nemes Mátyás az Év biogazdája 2015-ben
- A Biovilág hírei
Biokultúra 2015. 6. szám
1 fájl(ok) 1.73 MBAz újság nyomtatott formában is
megvásárolható Webshopunkban.Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Biokultúra 2015. 6. szám” Válasz megszakítása -
Biokultúra 2016. 1. szám
KosárbaBiokultúra 2016. 1. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodás -
Sale!
Biokultúra 2016. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Biokultúra 2016. 1. szám
KosárbaBiokultúra 2016. 1. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Bioélelmiszert (legalább) a gyereknek, a betegnek!
- Ökológiai nemesítési kutatások Martonvásáron
- Szója vetőmagjaink – innováció a gyakorlatban
- Az őszibarack bio növényvédelme
- A körte kártevőiű
- Az ökozöldségek fogyasztása csökkenti a preeklampsia kockázatát
- A Biovilág hírei
Biokultúra 2016. 1. szám
1 fájl(ok) 4.27 MBAz újság nyomtatott formában is
megvásárolható Webshopunkban.Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Biokultúra 2016. 1. szám” Válasz megszakítása -
Biokultúra 2016. 2-3. szám
KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- A bogyós termésű növények kártevői
- Búzanemesítési stratégiák ökológiai és low-input gazdálkodásra
- Biotermeléssel biztosítható az egészséges élelmiszer előállítása
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- Laskagomba nagyhatalom: a Pilze-Nagy Kft.
Biokultúra 2016. 2-3. szám
1 fájl(ok) 4.27 MB -
Sale!
Biokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- A bogyós termésű növények kártevői
- Búzanemesítési stratégiák ökológiai és low-input gazdálkodásra
- Biotermeléssel biztosítható az egészséges élelmiszer előállítása
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- Laskagomba nagyhatalom: a Pilze-Nagy Kft.
-
Biokultúra 2016. 2-3. szám
KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- Köszöntjük az újakat!
- Újabb siker a Mundus Vini Biofach borversenyén
- Növénykondicionálás huminsavakkal
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- A bogyós termésű növények kártevői
- Amerikai jelentés igazolja a GM technológia kudarcát
Biokultúra 2016. 2-3. szám
1 fájl(ok) 4.27 MBAz újság nyomtatott formában is
megvásárolható Webshopunkban.Reviews
There are no reviews yet.
Be the first to review “Biokultúra 2016. 2-3. szám” Válasz megszakítása -
Biokultúra 2016. 4-5. szám
KosárbaBiokultúra 2016. 4-5. szám
Tags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Tájfajta paradicsomok kártevőkkel szembeni ellenállóságának vizsgálata
- Vegyszermentesen a konyhakertben
- Az őszi tönkölybúzás pannonbükköny termesztése
- Komposztkészítés forgatás nélkül
- Mire jó a gyomfésű, hogyan használjuk?
- Milyen rovarok károsítják az almát?
Biokultúra 2016. 4-5. szám
1 fájl(ok) 3.28 MB -
Sale!
Biokultúra 2016. 4-5. szám
2.000 Ft500 Ft Kosárba
Reviews
There are no reviews yet.