Régi kertészeti könyvek tanúsága szerint Magyarországon több száz éves múltja van a kiskerti, saját használatra nevelt gyógynövényeknek, fűszerek termesztésének, mindennapi használatának. Itt az ideje a hagyományt újraéleszteni és visszahozni őket a kertbe, konyhába, a kamra polcára!
View cart “Biokultúra 2016. 6. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2014. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2011. 5. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 5. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Komposztáljunk diólevet!
- Hasznos mikroorganizmusok a mezőgazdaságban
- Szőlő- és környezetvédelem
- Gyógyhatású növények az útmentén is
- A bioélelmiszerek értéktöbbletei
- Biokenyerek nem hagyományos módon
- Munkahelyet teremtettek maguknak
- A kukoricabogár rezisztenssé vált a Bt kukoricával szemben
3 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- A bor, a biodinamika és az ember
- Riolittufa a szőlő-és borgazdaságokban
- Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
- Az ökológiai gazdálkodás előnyei
- A bioélelmiszerek szerepe az egészségesebb táplálkozásban
- A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra Díj 2014
- Nanotechnológia a mezőgazdaságban
1 in stock