Régi kertészeti könyvek tanúsága szerint Magyarországon több száz éves múltja van a kiskerti, saját használatra nevelt gyógynövényeknek, fűszerek termesztésének, mindennapi használatának. Itt az ideje a hagyományt újraéleszteni és visszahozni őket a kertbe, konyhába, a kamra polcára!
View cart “Biokultúra 2013. 6. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2014. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2017. 1. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Új almafajta jelölteket mutatott be a NÉBIH
- A kertészeti növényfajták szerepe a korszerű ökológiai gazdálkodásban
- Pajorok elleni védekezési kísérletek Beauveria törzsekkel
- Gyomfelvételezési tapasztalatok durum búzában
- Védekezés a levéltetvek ellen az ökológiai gazdaságban
- Almaültetvények pókfaunisztikai felmérése a peszticidterhelés függvényében
-
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock