A könyv elsősorban almás recepteket tartalmaz, de választ kapunk arra is, miként járul hozzá az alma egészségünk megőrzéséhez, akár nyersen fogyasztva, akár párolva vagy ecetté feldolgozva. Ötleteket ad, miként használjuk bőrápolásra, illetve hogyan vásároljuk és tároljuk.
View cart “Biokultúra 2011. 6. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2012. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- A bor, a biodinamika és az ember
- Riolittufa a szőlő-és borgazdaságokban
- Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
- Az ökológiai gazdálkodás előnyei
- A bioélelmiszerek szerepe az egészségesebb táplálkozásban
- A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra Díj 2014
- Nanotechnológia a mezőgazdaságban
1 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock