A mű fő értéke a magyar bioméhészet szabályozásának és igényeinek ismertetése, hiszen ez a feltétele a vegyszermaradékoktól mentes méz előállításának. A szerző részletesen ír a méhekkel való egész évi foglalatosságról, amivel elérhető a vegyszermentesség. Ennek feltételei még nem közismertek, ezért külföldi példákat is ismertet Ausztriából, az USA-ból, Franciaországból. A sok fénykép segíti a részletes ismeretek elsajátítását.
View cart “Vadgyümölcsök a kertben és ültetvényekben” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- A bogyós termésű növények kártevői
- Búzanemesítési stratégiák ökológiai és low-input gazdálkodásra
- Biotermeléssel biztosítható az egészséges élelmiszer előállítása
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- Laskagomba nagyhatalom: a Pilze-Nagy Kft.
-
Sale!
Biokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2011. 4. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- Biobor az egri történelmi borvidéken
- A biotermékek táplálkozásbeli előnyei
- Az ökológiai gazdálkodás kedvező hatása a biodiverzitásra
- Kímélendő gyomnövények?
- Burgonyabogár elleni védekezési lehetőségek
- Kistermelői savanyúság előállításának és értékesítésnek jó gyártási és higiéniai gyakorlata
5 in stock