A mű fő értéke a magyar bioméhészet szabályozásának és igényeinek ismertetése, hiszen ez a feltétele a vegyszermaradékoktól mentes méz előállításának. A szerző részletesen ír a méhekkel való egész évi foglalatosságról, amivel elérhető a vegyszermentesség. Ennek feltételei még nem közismertek, ezért külföldi példákat is ismertet Ausztriából, az USA-ból, Franciaországból. A sok fénykép segíti a részletes ismeretek elsajátítását.
View cart “Biokultúra 2012. 1. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2014. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- A bor, a biodinamika és az ember
- Riolittufa a szőlő-és borgazdaságokban
- Hazai csúcstechnológiával az egészségesebb szőlőért
- Az ökológiai gazdálkodás előnyei
- A bioélelmiszerek szerepe az egészségesebb táplálkozásban
- A Biogazdálkodás az életük – Pro Biokultúra Díj 2014
- Nanotechnológia a mezőgazdaságban
1 in stock
-
Sale!
Biokultúra 2014. 1. szám
1.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2016. 2-3. szám
2.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalmából:
- 20 éves a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.
- A bogyós termésű növények kártevői
- Búzanemesítési stratégiák ökológiai és low-input gazdálkodásra
- Biotermeléssel biztosítható az egészséges élelmiszer előállítása
- A bio szántóföldi növénytermesztés lehetőségei savanyú homoktalajon
- Laskagomba nagyhatalom: a Pilze-Nagy Kft.
-
Sale!
Biokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- 30 éves a biokultúra mozgalom
- Az elmúlt 30 év a biomozgalomban
- Őszi búza fuzáriumos kalászfertőzés elleni védelme
- Biodiverzitás Zselicségben
- ENSZ jelentés: A mezőgazdaságban paradigmaváltásra van szükség
- Biozöldségek feldolgozása a CGC Hungary Kft.-nél
1 in stock