A mű fő értéke a magyar bioméhészet szabályozásának és igényeinek ismertetése, hiszen ez a feltétele a vegyszermaradékoktól mentes méz előállításának. A szerző részletesen ír a méhekkel való egész évi foglalatosságról, amivel elérhető a vegyszermentesség. Ennek feltételei még nem közismertek, ezért külföldi példákat is ismertet Ausztriából, az USA-ból, Franciaországból. A sok fénykép segíti a részletes ismeretek elsajátítását.
View cart “Biokultúra 2011. 4. szám” has been added to your cart.
Related products
-
Sale!
Biokultúra 2017. 2-3. szám
2.000 Ft500 Ft Kosárba -
Sale!
Biokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 Ft KosárbaBiokultúra 2013. 6. szám
1.000 Ft500 FtTags: Biokultúra, ökogazdálkodásTartalomból:
- 30 éves a biokultúra mozgalom
- Az elmúlt 30 év a biomozgalomban
- Őszi búza fuzáriumos kalászfertőzés elleni védelme
- Biodiverzitás Zselicségben
- ENSZ jelentés: A mezőgazdaságban paradigmaváltásra van szükség
- Biozöldségek feldolgozása a CGC Hungary Kft.-nél
1 in stock